T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / KANGAL - Atatürk Ortaokulu

Veli- Öğretmen Görüşme Saatleri

Milli Eğitim Bakanlığının 21/08/2023 tarih ve 81785959 sayılı genelgesi doğrultusunda velilerimizin öğretmenlerle görüşme talep edebilcekleri randevu saatleri planlanmıştır.

 

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgenin 10. meddesinde " Velilerin okul ziyaretleri ve velilerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak,ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerin okul içinde olmaları pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak, gerekli tedbirler alınacaktır." denilmektedir. Bu kapsamda okulumuz öğretmen- veli görüşme saatleri aşağıdaki gibi planlanmış olup, görüşme saatleri dışında okul içinde öğretmenlerle görüşme yapılamayacaktır.


Veli görüşme randevuları aşağıda belirtilen saatlerde sivasarge.meb.gov.tr/erandevu/ sitesinden online olarak yapılacak olup okul onayı yapıldıktan sonra randevu oluşturulacaktır. Okul onayı yapılmayan randevularda görüşme yapılamayacaktır. Randevu sistemi haricinde öğretmenlerin şahsi telefonlarından randevu talebi istenmeyecektir. Velilerimize önemle duyrulur. 

Randevu oluşturan velilerimiz "Veli Bekleme Alanı" bölümünde görüşeceği öğretmeni bekleyebilecektir. Velilerin Okul idaresinin izni olmadan üst katlara çıkmaları yasaktır.

Randevu sisteminin düzgün işlemesi ve mağduriyetlerin oluşmaması adına randevuların en az üç gün önceden oluşturulması önem arz etmektedir.

Önemle Duyrulur

 13-10-2023

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.09.2023 - Güncelleme: 13.10.2023 10:15 - Görüntülenme: 413
  Beğen | 9  kişi beğendi